SPF

  • "Skiløb har altid været min favoritsport blandt vintersportsgrene, og det er fantastisk at have et konkret mål at træne hen imod inden for denne disciplin. Jeg blev virkelig beæret over CeraVes invitation og vidste med det samme, at jeg skulle være med. Jeg er også taknemmelig for, at jeg kunne tage min egen far med, som har lært mig at stå på ski siden jeg var lille."

  • "Fysisk har jeg sat mig som mål at tilbagelægge hundredvis af kilometer inden løbet. Mentalt forbereder jeg mig, som jeg ville for enhver idrætspræstation, men selvfølgelig med et glimt i øjet og afslappet attitude."

  • "Forberedelserne er gået rigtig godt, og det har været en fornøjelse at være på sporet sammen med min far. Jeg har også fået tips og vejledning fra en ven, som konkurrerer inden for skiløb, hvilket har givet mig selvtillid og glæde i træningen."

  • "CeraVe-produkter er en del af min daglige hudpleje. Når man træner i kolde forhold, er det vigtigt at huske at fugte huden, og det er noget, jeg virkelig fokuserer på i min hudplejerutine under træningen."

  • "Det er vigtigt at være opmærksom på udfordringens krævende natur og respektere den, da den kræver meget tid og engagement. Selvom det er en konkurrence, foretrækker jeg at bevare en afslappet holdning til det hele for at få en positiv oplevelse.”

  • "Jeg ser mest frem til den glæde, den nye udfordring vil give mig. Dette er første gang, jeg deltager i en skikonkurrence, og jeg ønsker at gøre det med værdighed. Jeg ser også frem til de fantastiske udsigter langs løbet, som jeg har hørt meget positivt om. Desuden er det fantastisk at udfordre mig selv i mit naboland Sverige."

  • "Jeg kan ikke undvære CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF50 og CeraVe Foaming Cleanser."

Pernilla Böckerman

Instagram : Pernilla Böckerman​

Message
Download Chrome