SPF
Meet the team

Martine Halvorsen

Martine Halvorsen, den 25-årige norske forfatter og influencer, har gjort sig bemærket med to fremragende bøger og sin tilstedeværelse på sociale medier. Martine har etableret sig som en betydningsfuld taler og rollemodel – en fremtrædende person med en imponerende tilstedeværelse online, i podcasts og på blogs. Nu træder hun ind i CeraVe-holdet for at deltage i Vasaloppet 45, halvdelen af den prestigefyldte Vasaloppet-rute, og endnu en udfordring for Martine at erobre.

Martines dedikation til træning og sundhed (både fysisk og mental) gør hende til en stærk deltager for CeraVe-holdet, og vi er begejstrede for, at hun ønsker at tage udfordringen op sammen med os. Læs mere om, hvordan Martine forbereder sig til Vasaloppet 45, hvad der motiverer hende, og hvordan hendes foretrukne CeraVe-produkter hjælper hende på sporet ved at klikke nedenfor.

Klik her for at læse mere om Martines forberedelse til Vasaloppet 45.

Pernilla Böckerman

Pernilla Böckerman, den 23-årige finske fitnessatlet og influencer, har ikke kun vundet en VM-titel i Bikini Fitness i juniorklassen i 2021, hun er også blevet kåret som Årets Nykomling ved Tubecon i 2015, Årets Fitness ved Creator Awards i 2022 og vandt den finske udgave af Let’s Dance i 2023. Med en kendt tilstedeværelse på tv-skærmen og en karakteristisk stemme i podcastverdenen har Pernilla skabt sig en imponerende karriere.

Med hendes succesrige og alsidige baggrund inden for fitness er hun den ideelle kandidat til at tackle den udfordrende rute sammen med CeraVe-holdet. Læs mere om Pernilla, hendes foretrukne CeraVe-produkter og hendes forberedelse til Vasaloppet 45 ved at klikke nedenfor.

Klik her for at læse mere om Pernillas forberedelse til Vasaloppet 45.

Message
Download Chrome