SPF
Også kendt som vitamin B3, spiller niacinamid en vigtig rolle i at berolige og hjælpe med at genoprette hudbarrieren. Niacinamid, som hjælper med at styrke hudbarrieren, blev først undersøgt i 1976, og det er siden blevet en populær kosmetisk ingrediens i hudplejeformuleringer til akne, eksem, rosacea og misfarvning af huden.​

Vigtigt at vide om niacinamid

  • Niacinamid kan hjælpe med at lindre huden og bruges ofte i formler, der er udviklet til at hjælpe med at mindske synligheden af misfarvninger i huden.

  • Niacinamid findes i en lang række hudplejeprodukter såsom renseprodukter, lotioner og ansigtscremer. Niacinamids milde natur gør den velegnet til formler, der passer til sensitiv hud.

  • Formler med lindrende niacinamid er velegnede til de fleste hudtyper, også dem med sensitiv hud. Niacinamid produceres ikke naturligt af kroppen, så for at opnå fordelene ved niacinamid skal du vælge hudplejeprodukter, der er specifikt formuleret med denne ingrediens.

  • Niacinamids alsidighed er en af dens vigtigste fordele. Ikke alene er niacinamid kompatibel med andre hudplejeingredienser, men den er også skånsom og typisk veltolereret selv af personer med sensitiv hud, hvilket betyder, at den kan bruges til mange hudtyper og hudproblemer.​​

Message
Download Chrome