SPF
Salicylsyre har længe været brugt som middel mod en række hudproblemer som tør, ru og ujævn hud samt hud med tendens til akne. Oprindeligt blev ingrediensen udvundet af barken fra planter som pil og mjødurt, men i dag fremstilles den oftest i et laboratorium. Salicylsyre er en betahydroxysyre (BHA), der hjælper med at eksfoliere huden blidt og efterlader den blødere og glattere.

Vigtigt at vide om salicylsyre

  • Salicylsyrens skånsomme eksfolierende egenskaber findes i renseprodukter, lotioner og ansigtscremer. Det er især almindeligt og nyttigt i hudplejeprodukter, der er udviklet specifikt til ru og ujævn hud og hud med tendens til akne. Når disse produkter anvendes som anvist, kan de hjælpe dig med at få glat og ren hud.

  • Hver hudplejerutine bør omfatte en daglig solcreme, der påføres hver morgen, uanset om det er en regnvejrsdag eller solen skinner. Salicylsyrens eksfolierende effekt kan dog gøre huden mere sårbar over for solens UV-stråler, og derfor er det ekstra vigtigt at huske solbeskyttelse, når du bruger produkter med salicylsyre.

  • Salicylsyre er især gavnligt for personer med ru eller ujævn hud og hud med tendens til akne.

Message
Download Chrome