SPF

CeraVe blev grundlagt i 2005 og er et hudplejemærke, der er udviklet i samarbejde med dermatologer, og som tilbyder en komplet serie af hudplejeprodukter, der indeholder tre essentielle ceramider (1,3, 6-II) og er forbedret med et revolutionerende leveringssystem kaldet MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) for at hjælpe med at genoprette hudens naturlige beskyttende barriere.

Videnskaben bag CeraVe

Formler med hudidentiske ceramider med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) var starten på CeraVe. Vi har den eneste serie af hudplejeprodukter med en unik kombination af tre essentielle ceramider kombineret med den patenterede MVE-teknologi, der gradvist frigiver vores ceramidberigede formel over længere tid. MVE er som en sfære med en række lag, der langsomt opløses og frigiver ingredienserne til huden. Produkterne fortsætter med at virke, efter at de er påført, og fugter huden hele dagen efter bare én gangs brug. Dette system – sammen med vores unikke kombination af hudidentiske ceramider – hjælper med at genopfylde hudens eksisterende ceramider, lindre tør hud ved at reducere fugttab, øge fugttilførslen og hjælpe med at genoprette hudbarrieren.

Hudlæge undersøger en persons hud

Dermatolog-anbefalet hudpleje

CeraVe er det mest anbefalede fugtighedscreme mærke af dermatologer. Uanset om du har brug for produkter til din sensitive, fedtede, akne-udsatte, kombinerede eller normale hud, behøver en beroligende fugtighedscreme til din baby, har specifikke hudbekymringer som eksem eller psoriasis, eller bare ønsker en fugtgivende serum eller anti-aging creme, så kan CeraVe hjælpe dig.

Message
Download Chrome