SPF
Vasaloppet

Hos CeraVe tror vi på kraften i hudpleje, der strækker sig ud over skønhed - det handler om at omfavne hvert eventyr med selvtillid. Derfor er vi meget glade for at være værter for Vasaloppet 45 i 2024. Vasaloppet 45 er et 45 kilometer langt skiløb, der følger en del af den legendariske Vasaløbsrute fra Sälen til Mora. Det er en fysisk udfordrende opgave, der tiltrækker skiløbere fra hele verden for at teste deres grænser.


I det krævende vinterklima under Vasaloppet 45 er det vigtigt at tage sig af huden, da kolde vejrforhold kan være udfordrende og få huden til at føles tør. CeraVes produkter er udviklet i samarbejde med hudlæger, og alle produkter indeholder tre essentielle ceramider (1, 3 og 6-II), der hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere og bevare hudens naturlige fugtniveauer. Sammen med MVE-teknologien i CeraVes cremer tilføres fugtgivende ingredienser kontinuerligt til huden for langvarig fugt, selv ude på skiløjperne.


CeraVe er stolte over at være en del af Vasaloppet 45 og den fantastiske begivenhed, der finder sted omkring det. Hudpleje kan spille en vigtig rolle i at tage sig af dig selv, hvordan du forbereder dig til en udendørs udfordring og hvordan du kommer dig efter den. Uanset om du er en eliteatlet eller bare nyder udendørsaktiviteter om vinteren, kan du med CeraVe i dit badeværelsesskab og daglige fugtighedsrutiner lade hudbarrieren være det sidste, der står i vejen for dine mål.


Tag med os ud på sporet og læs mere om CeraVe og Vasaloppet 45 her nedenfor.

Message
Download Chrome