SPF
Retinol er et biprodukt af A-vitamin, der hjælper med at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Den bidrager til at forfine huden og mindske synligheden af fine linjer, rynker, struktur og ujævn hudtone.

Vigtigt at vide om retinol

  • Retinol kan sagtens bruges sammen med en række andre hudplejeingredienser, selvom det er vigtigt at undgå at bruge for mange eksfolierende ingredienser for at forhindre irritation.

  • Retinol fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og fremmer afskalning af døde hudceller, hvilket kan hjælpe med at forfine hudens overflade.

  • Retinol findes ofte i hudplejeprodukter. Det er bedst at bruge et retinolserum om aftenen, da retinol har vist sig at nedbrydes, når det udsættes for sollys, hvilket reducerer dets effektivitet. Hvis der opstår tørhed eller irritation, når du begynder at bruge retinol, skal du reducere påføringshyppigheden, indtil din hud tilpasser sig.
  • Daglig brug af solcreme er en vigtig del af enhver hudplejerutine. Når du bruger retinol, er det især vigtigt at huske solbeskyttelse.

  • Retinol er en del af retinoidfamilien af hudplejeingredienser. Selvom de fleste retinoider er receptpligtige lægemidler, kan retinol købes i håndkøb på apoteker uden recept. Retinol bruges ofte i formler, der hjælper med at mindske synligheden af aldersrelaterede tegn som fine linjer og rynker, samt formler, der hjælper med at forbedre hudens tekstur, glød og mærker efter akne.

  • Retinols eksfolierende effekt hjælper med at forbedre udseendet af mærker fra akne ved at fremme afskalningen af misfarvede celler.

  • Det er muligt at opleve let afskalning eller rødme, når du begynder at bruge retinol. Hvis der opstår bivirkninger eller irritation, er det bedst at minimere mængden og hyppigheden af påføringerne, indtil din hud tilpasser sig. Det kan betyde kun at bruge et retinolserum hver tredje aften og gradvist øge hyppigheden, efterhånden som hudens tolerance øges. Når du påfører retinol, er det også vigtigt at undgå kontakt med øjne og læber. Hvis du er i tvivl, skal du spørge din lokale apoteker, læge eller dermatolog til råds.
  • Retinol hjælper med at forhindre ophobning af døde hudceller og er gavnlig for alle, der ønsker at forbedre hudens tone og tekstur, herunder synlige ændringer som følge af den naturlige ældningsproces eller mærker fra akne. Med hensyn til anti-age gør retinols eksfolierende virkning det til en effektiv ingrediens, der forbedrer udseendet af fine linjer, rynker, hudens tekstur og glød.

    Retinol kan også hjælpe med at mindske synligheden af mærker efter akne. Derudover har den vist sig at hjælpe med at minimere synligheden af porer og forfine hudens overordnede tone og struktur.

Message
Download Chrome