SPF
Hyaluronsyre er et sukker, der produceres naturligt i kroppen. Det findes i huden og er afgørende for at opretholde hudens fugtbalance. Hyaluronsyre fungerer som en svamp, der kan tiltrække og holde på vand, hvilket gør det til en fremragende fugtgivende ingrediens. Hudens naturlige produktion af hyaluronsyre aftager med alderen, og derfor er det vigtigt at supplere huden med hudplejeprodukter, der indeholder denne ingrediens.

Vigtigt at vide om hyaluronsyre

  • Hyaluronsyre er en ideel ingrediens til alle hudtyper, fordi den hjælper med at fugte huden uden at efterlade den fedtet. Hyaluronsyreniveauet falder naturligt med alderen, og derfor er det vigtigt at vælge hudplejeprodukter, der kan supplere din hud med denne ingrediens.

  • Hyaluronsyre er en meget effektiv fugtgivende ingrediens til alle hudtyper, og den kan hjælpe med at genoprette langvarig fugt i tør hud, herunder hænder og fødder.

  • Hyaluronsyre bruges som en fugtgivende ingrediens i en lang række produkter, og den findes ofte i produkter, der indeholder ingredienser som niacinamid eller salicylsyre, der hjælper med at tiltrække og fastholde fugt til huden.

  • Hyaluronsyre anvendes i alle former for hudplejeprodukter såsom renseprodukter, cremer, lotioner og serummer. Hyaluronsyrens milde natur gør den til en velegnet ingrediens at inkludere i formler, der passer til sensitiv hud eller sarte områder som f.eks. omkring øjnene.

  • Hyaluronsyre hjælper med at opretholde hudens fugtniveau. Når den påføres, danner hyaluronsyre et lag fugt oven på huden, der gør den blød og glat. Udover at fugte hudens overflade er hyaluronsyre også med til at give huden fylde og volumen.

  • Huden indeholder naturligt hyaluronsyre. Jo yngre huden er, jo mere hyaluronsyre er der til stede til at holde huden fugtet. Hyaluronsyreniveauet falder med tiden, hvilket igen reducerer hudens evne til at genopfylde fugt.
Message
Download Chrome