SPF
Udviklet i samarbejde med dermatologer

FAKTA OM CERAVE

  • Vores produkter indeholder en blanding af tre essentielle ceramider (ceramid 1, 3 og 6-II), fedtsyrer og andre lipider, der findes i hudens naturlige barriere.
  • MultiVesicular Emulsion Delivery Technology (MVE) gør det muligt for mange af vores produkter at frigive fugtgivende ingredienser i løbet af 24 timer
  • CeraVes dermatologisk godkendte hudplejeprodukter fås i de fleste større detailbutikker og er dermed tilgængelige for dem, der ønsker produkter af høj kvalitet uden recept.

UDVIKLET SAMMEN MED DERMATOLOGER SIDEN BEGYNDELSEN

Lige fra starten har dermatologer været en integreret del af CeraVe-historien. Vores rejse begyndte med en vision om at skabe en ny standard inden for hudpleje, guidet af ekspertisen fra førende hudeksperter. Dermatologers indsigt i hudens sundhed og deres forståelse af udfordringer med huden, som eksem, akne og tør hud har været afgørende for at skabe vores produktportefølje. Dette samarbejde går videre end blot rådgivning. Det er et partnerskab som løbende sikrer at hvert eneste CeraVe-produkt er fremstillet med professionel viden og et urokkeligt engagement i hudens sundhed. Vores løfte om at arbejde med dermatologer er ikke kun en del af vores historie; det er et løfte, vi fornyer med hvert eneste produkt, vi skaber.

 

Udviklet med 3 essentielle ceramider siden begyndelsen

Ceramider er hjørnestenen i CeraVes tilgang til hudpleje og på grund af deres vigtige rolle i opretholdelsen af hudens naturlige barriere har vi beriget vores produkter med ceramider siden brandets begyndelse. Denne trio af ceramider – 1, 3 og 6-II – arbejder i synergi om at fugte huden og hjælpe med at binde den essentielle fugt. Vores unikke formler er udviklet i samarbejde med dermatologer og hjælper med at styrke hudens naturlige beskyttende barriere mod miljømæssige aggressorer og forhindre fugttab.

Ceramiderne 1, 3 og 6-II er kerneingredienser i CeraVes produkter

Udviklet med MVE Time-Released Technology siden begyndelsen

Kernen i CeraVes innovation er vores MultiVesicular Emulsion (MVE) Delivery Technology, et revolutionerende leveringssystem, som vi har brugt siden begyndelsen. MVE Delivery Technology er udviklet i samarbejde med dermatologer og er designet til at frigive vores ceramidberigede formel over en længere periode, hvilket sikrer langvarig fugt og barrierestøtte. Denne teknologi der indgår i mange af vores produkter, giver mulighed for en jævn, kontrolleret absorption af ingredienser og sikrer kontinuerlig fugt og beskyttelse af huden i løbet af dagen. Vores engagement i denne avancerede teknologi understreger vores engagement i at udvikle hudplejeløsninger, der giver mere end øjeblikkelig lindring – de giver vedvarende, videnskabeligt understøttede hudplejefordele.

CeraVes MVE Delivery Technology hjælper med at holde huden fugtet hele dagen
Message
Download Chrome