SPF

Fugtgivende Rens: En skånsom start

Inden du bevæger dig ud i kulden, er det vigtigt at rense din hud med en mild, fugtgivende rens. Produkter som CeraVe's Hydrating Cleanser eller CeraVe's Foaming Cleanser hjælper med at bevare hudens naturlige fugtniveau og skaber en god base for efterfølgende hudplejeprodukter.

Fugtgivende creme, der fugter og beskytter

Vi er gode til at klæde os godt på, når det bliver koldt, men vi glemmer ofte at beskytte vores ansigt. CeraVe's Facial Moisturising Lotion PM er et fremragende valg, der fungerer både om morgenen og om aftenen for at fugte ansigtet. Husk, at solens stråler stadig er kraftfulde om vinteren, så brug en dagcreme med bredspektret solbeskyttelse som CeraVe's Facial Moisturising Lotion SPF 50 eller SPF 30 for både fugt og UV-beskyttelse.

CeraVe Advanced Repair Ointment: Din vinters beskytter

CeraVe's Advanced Repair Ointment bliver din bedste ven under vinterens eventyr. Dette produkt er perfekt til ekstremt tør og ru hud, og den lette gelcreme-konsistens er intensivt fugtgivende. Påfør den på kroppen, ansigtet og læberne for ekstra beskyttelse mod kulde og vind. Velegnet til hele familien, inklusive spædbørn.

Blødt tøj og lag-på-lag-system: Pleje fra yderst til inderst

Vælg tøj af bløde materialer og brug et lag-på-lag-system for at holde kroppen varm og beskytte huden mod kulden. Bløde stoffer reducerer risikoen for irritation, og ved at klæde dig i lag kan du nemt tilpasse dig temperaturændringer.

Undgå lange og varme brusebade: Bevar hudens naturlige olier

Lange, varme brusebade kan fjerne hudens naturlige olier og øge risikoen for udtørring. Brug en behagelig temperatur under bruseren og undgå overdreven brug af sæbe for at bevare hudens fugtighed. Påfør CeraVe's Moisturising Lotion eller Moisturising Cream på huden efter brusebadet for langvarig fugtighed.


*Instrumentelt test

Message
Download Chrome