SPF
Banner Image

Beskyt huden med en daglig hudplejerutine

Huden er kroppens største organ og tæt forbundet med en række komplekse processer. Dens barriere-funktion har til formål at beskytte kroppen mod ydre påvirkninger samt hjælpe os med at regulere vores kropstemperatur og holde på fugt. Det er derfor vigtigt at passe godt på den.

Hudpleje handler dermed ikke kun om god hygiejne, men også om at styrke huden, hjælpe dens funktioner til at fungere optimalt og sikre dens naturlige forsvar. Hudpleje af både krop og ansigt er derfor en gode vane, du med fordel kan tilføje til din daglige rutine.

Ofte forbindes hudpleje med ansigtspleje, og det er også særligt vigtigt, da huden i ansigtet er eksponeret for ydre påvirkninger som vind, vejr og miljø. Når du vælger hudpleje til ansigtet, er det væsentligt, at du vælger dem, som passer til din hudtype.

De korrekte produkter kan nemlig afdække hudens behov. Hvad end din hud har brug for ekstra næring og fugt, eller mangler smidighed og fylde, kan du imødekomme disse med daglig hudpleje.

Hudplejeprodukter med nærende ingredienser

Hos CeraVe guider vi dig til en daglig hudplejerutine. Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer og er baseret på styrkende ingredienser, der plejer huden.

Vores produkter består af en unik formel, som blandt andet er beriget med 3 essentielle ceramider, der er en del af hudens naturlige byggesten. De er en del af lipid-strukturen mellem hudcellerne og hjælper med at styrke hudbarrieren. Derudover hjælper de med at bevare fugten i huden.

Hyaluronsyre er en anden ingrediens, som du kan finde i det meste af vores hudpleje. Hyaluronsyre er kendt for sine fugtgivende egenskaber, der hjælper ligeledes med at opretholde fugtbalancen i huden. Den hjælper med at gøre huden mere fast og fyldig.

Denne plejende, fugtgivende og styrkende kombination af ingredienser i CeraVes hudplejeprodukter sikrer, at din huds fundamentale behov er dækket.

Milde hudplejeprodukter til daglig brug

Alle vores hudplejeprodukter er milde mod huden. De er formuleret uden parfume og bidrager til din hud med vedvarende fugt. Derfor er de velegnet til at indgå i din daglige hudplejerutine, og sikrer at din hud både bliver renset, fugtet, beskyttet og plejet.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

Daglig hudplejerutine

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan du bygger din hudplejerutine op. Din rutine behøver ikke tage lang tid eller bestå af mange forskellige produkter. Det vigtigste er blot, at du renser din hud og bruger et fugtgivende produkt efterfølgende.

1. Ansigtsrens

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Första steget i din rutin bör vara en ansiktsrengöring som om morgonen gör huden redo för den efterföljande hudvården, och på kvällen rengör huden från smuts och andra orenheter.

Prova exempelvis vår Hydrating Cleanser som skonsamt och verkningsfullt rengör huden i ansiktet och på kroppen. Denna rengöring är enkel att använda och är väl ägnad för normal till torr hud.

På CeraVe vet vi att alla hudtyper är olika. Därför hittar du också rengöringsprodukter som passar till både fet hud och ojämn hud i vårt sortiment.

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

2. Fugtgivende ansigtscreme​

Efter du har renset huden, kan du bruge en fugtgivende ansigtscreme, som er med til at styrke den beskyttende hudbarriere.​

Facial Moisturising Lotion SPF50​

Til morgenen anbefaler vi vores fugtgivende ansigtscreme med solbeskyttelsesfaktor 50 for høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Denne ansigtscreme er velegnet til normal til tør hud. Det tilfører fugt og hjælper med at styrke den beskyttende hudbarriere med tre essentielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre. Den er parfumefri og tilstopper ikke porerne.​

Facial Moisturising Lotion PM​​

Til aftenen har vi en fugtgivende natcreme, der tilfører fugt og er med til at styrke den beskyttende hudbarriere med tre essentielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre. Denne er desuden parfumefri, tilstopper ikke porerne og passer til dig med normal til tør hud.

3. Fugtighedsgivende lotion​

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Efter du har renset huden, kan du med fordel anvende en fugtgivende creme, der hjælper med at styrke den beskyttende hudbarriere. Med vores Moisturising Lotion får du en alsidig creme, der både kan anvendes i ansigtet og på kroppen.

Denne creme har en silkeblød konsistens, som er nem at anvende og smøre ud. Den unikke formel tilstopper ikke porerne og er velegnet til alle, der har behov for ekstra pleje og fugt – selv spædbørn (fra 2 måneder).

Hvis du ønsker ekstra pleje, kan du anvende en god, nærende håndcreme og en drøj fodcreme. På den måde tilfører du fugt til alle flader og hjælper med at styrke den naturlige barriere hele vejen rundt.

Produkter som du måske vil synes om

Hos CeraVe finder du et bredt udvalg af hudplejeprodukter til både krop og ansigt. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den perfekte tilføjelse til din daglige hudplejerutine.

Message
Download Chrome