SPF
Banner Image

Daglig hudpleje: Find din Hudplejerutine

Huden er kroppens største organ. Den er forbundet med en række komplekse processer og har stor betydning for vores velvære og sundhed.

Huden er en del af vores immunforsvar, den hjælper os med at regulere vores kropstemperatur, holde på fugt, og samtidig fungerer den som en beskyttende barriere mod udefrakommende påvirkninger og uønskede mikroorganismer.

En god daglig hudpleje hjælper med at sørge for at hudens funktioner fungerer optimalt og sikrer et naturligt forsvar. Den bedste hudpleje består af produkter, der kan hjælpe med at beskytte og forstærke hudens naturlige barriere samtidig med, at den plejes.

Hos CeraVe har vi udviklet produkter i samarbejde med dermatologer, som er baseret på styrkende ingredienser, der ikke kun plejer, men som også medvirker til at hudens funktioner fungerer optimalt.

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

En hudplejerutine med nærende ingredienser

Vores produkter består af en unik formel af bl.a.ceramider, der er en af hudens naturlige byggesten. De er en del af lipid strukturen mellem hudcellerne og hjælper med at styrke hudbarrieren. Samtidig hjælper de med at bevare hudens fugt.

Hyaluronsyre er en anden fugtgivende ingrediens, du kan finde i det meste af vores hudpleje. Hyaluronsyre hjælper med at opretholde fugtbalancen i huden og bidrager til at give huden volumen og fasthed.

Den plejende og styrkende kombination af ingredienser i CeraVes produkter sikrer, at din huds fundamentale behov for fugt og pleje er dækket.

Skab en daglig hudplejerutine med rens og fugtighedscreme

CeraVes hudplejeprodukter er milde mod huden. Vores produkter er uden parfume og giver din hud vedvarende fugt. De kan indgå i din daglige hudpleje, og sikre at din hud både bliver renset, fugtet, beskyttet og plejet.

Hudplejerutine rækkefølge

Det er vigtigt, at huden plejes hver eneste dag med en god hudplejerutine, gerne både morgen og aften. Det kan gøres nemt og effektivt med kun to trin bestående af rens og fugt.

Trin 1: Rens ansigt og krop med et mildt renseprodukt

Bodylotion mit Urea zur Speicherung von Feuchtigkeit

Rens af huden fungerer særligt godt som første trin i en daglig hudplejerutine, da det gør huden klar til den efterfølgende fugtgivende del af hudplejen.

Et renseprodukt fra CeraVe renser skånsomt og effektivt ansigtet og kroppen for urenheder.

Alle renseprodukter indeholder en unik kombination af ceramider, der bidrager til at styrke hudens beskyttende barriere.

Alle hudtyper er forskellige, og hos CeraVe kan du finde renseprodukter, der egner sig både til fedtet hud, tør hud og knoppet, ru og ujævn hud.

Fælles for alle produkter er, at de tilfører fugt til huden, mens de skånsomt renser.

Se alle renseprodukter her

Trin 2: Giv krop og ansigt fugt og pleje med creme

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Når du har renset din hud, kan du afslutte din hudplejerutine med en af CeraVes fugtighedscremer, der også indeholder ceramider for at styrke din huds naturlige barriere.

Hos CeraVe har vi udviklet fugtgivende produkter til både ansigt og kroppen – alt fra vores fugtgivende creme til tør hud, lotion til krop og ansigt, styrkende ansigtscreme, plejende creme til hænder og eksfolierende fodcreme.

Enkelte produkter indeholder også hyaluronsyre og niacinamide, der tilfører fugt til tør hud.

Se alle fugtighedscremer her

Hold dig informeret om alt inden for hudpleje

Tilmeld dig for at modtage information om nye produkter, hudplejerutiner, tips og særlige tilbud.*

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.
Message
Download Chrome