SPF
Banner Image

Oversigt

Ceramider er lipider (fedtsyrer), der forekommer naturligt i huden og er en vigtig del af hudens beskyttende barriere. Hvis ceramidniveauet i huden falder, bliver hudbarrieren svækket, og huden risikerer derfor at blive lettere tør. For at styrke hudbarrieren findes ceramider i alle vores hudplejeprodukter.

Fakta om Ceramider

  • Cermider er lipider
  • Ceramider forekommer naturligt i huden
  • Ceramider er en vigtig byggesten i hudens beskyttende barriere
  • Ceramiderne i CeraVe styrker hudbarrieren og fugter langvarigt

Hvordan fungerer Ceramider?

Ceramider er en del af hudens lipidstruktur mellem cellerne i hudbarrieren, der danner et beskyttende skjold mod ydre virkning på kroppen, og samtidig hjælper det med at bevare den naturlige fugtighed, der findes i huden. Hvis huden mangler ceramider kan det medføre en svækket hudbarriere, der ikke fungerer korrekt. Dette kan resultere i at huden kan føles ru og irriteret at røre ved på grund af tørhed.

Imagen-1-Unnas-secas-y-estriadas_1

Ceramider og Hyaluronsyre

Når du tilføjer rå ceramider med et kosmetisk produkt som CeraVe, kan du kompensere for hudens manglende ceramider. Dette fører til bedre beskyttelse mod tørhed forårsaget af ydre påvirkninger. Derudover betyder en stærk hudbarriere, at huden kan bevare den naturlige fugtighed, der findes i huden. En velfungerende barriere kan reducere at du hud bliver tør.

Hyaluronsyre er også en vigtig ingrediens i CeraVes fugtgivende produkter. Vidste du, at hyaluronsyre binder op til 100 gange sin egen vægt i vand? Ved at inkludere hyaluronsyre i en creme kan du hjælpe med at øge væskeindholdet i huden.

Undersøgelser har vist, at CeraVe Moisturizing Cream hjælper med at reducere tør hud øjeblikkeligt efter første påføring og tilfører huden fugt i op til 48 timer.

Message
Download Chrome