SPF
Banner Image

Hvordan identificerer jeg min hudtype?

Der findes 5 forskellige hudtyper: Normal, tør, fedtet, sensitiv og kombineret. Din hudtype er typisk baseret på genetik, men kan også påvirkes af dine vaner i dagligdagen.

Din hudtype afspejler sig i, hvordan din hud føles og ser ud. Føles din hud eksempelvis stram og ”for lille”? Og har den tendens til rødme og irritation? Så kan det tyde på at du har tør hud, der trænger til fugt.

Har du derimod svært ved at sætte ord på, hvordan din hud føles, kan det være, at din hudtype er karakteriseret som normal. Selvom du har en normal hudtype, er det nødvendigt med en god, daglig hudpleje, der fugter og styrker hudbarrieren.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående og søger efter gode ansigtscremer, kan du med fordel læse videre. Vi guider dig til to af vores bedste ansigtscremer til normal til tør hud.

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Vores hud har forskellige behov på forskellige tidspunkter af dagen. Derfor anbefaler vi, at du bruger forskellige ansigtscremer til dag og nat.

En dagcreme er udviklet med henblik på at beskytte din hud for alt det, den udsættes for i løbet af dagen. Det kan eksempelvis være vind, vejr, solens stråler, forurening og andre ydre påvirkninger. Derudover er en dagcreme også kendetegnet ved at være hurtigere absorberende, end en natcreme.

En natcreme har typisk en rigere formel, der er beriget med ingredienser, som hjælper huden med fornyelse i løbet af natten.

Hos CeraVe finder du forskellige dag- og natcremer, som kan hjælpe med at dække din huds behov.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize


CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION SPF50 (AM)

spf50

Som led i din hudplejerutine om morgenen kan du inkorporere en plejende dagcreme, der nærer tør og normal hud.

Vores Facial Moisturising Lotion SPF50 (AM) er en fugtgivende ansigtscreme med solfaktor 50 for høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Til normal til tør hud.​CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION (PM)

FPM

Om aftenen kan du have gavn af en fugtgivende ansigtscreme, der hjælper med at erstatte den fugt, din hud mister i løbet af dagen.

Prøv vores Facial Moisturising Lotion (PM), en let fugtgivende ansigtscreme til normal til tør hud. Tilfører huden fugt og hjælper med at styrke den beskyttende hudbarriere med 3 essentielle ceramider, niacinamid og.Ansigtscremer der tilbyder pleje døgnet rundt

Fælles for begge ansigtscremer fra CeraVe er, at de er uden parfume og derfor velegnet til dig med normal og tør hud. Vores ansigtscremer indeholder tre naturligt forekommende ceramider (1, 3 og 6-II) og er udviklet med Multivesicular Emulsion Technology (MVE®), der kontinuerligt frigiver fugtgivende ingredienser og hjælper med at holde huden blød hele dagen.

Disse vigtige lipider er med til at støtte hudens naturlige barriere og holde på fugten. Den fugtighedsbevarende ingrediens, hyaluronsyre, spiller en vigtig rolle i at binde vandet i huden og opretholde fugtniveauet. Det gør cremen til en velegnet ansigtscreme til tør hud.

Resultatet er en hud, der føles glattere, blødere og fugtet umiddelbart efter påføringen og også længe efter.

Opdag vores andre produkter

Hos CeraVe finder du et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der er velegnet til normal og tør hud. Hvis du har en anden hudtype, kan du gå på opdagelse i vores produktsortiment og finde de helt rigtige produkter til din hudplejerutine.

Message
Download Chrome