SPF
Banner Image

Oversigt

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, og dens primære opgave er at binde vand i huden og andre dele af kroppen. Ud over at opretholde hudens fugtbalance hjælper hyaluronsyre også med at skabe en fast hudstruktur. Hudens naturlige produktion af hyaluronsyre falder med alderen. Dette tab kan opvejes ved brugen af ​hudplejeprodukter som indeholder hyaluronsyre.

Fakta om Hyaluronsyre

  • Hyaluronsyre er et sukkermolekyle
  • Hyaluronsyre produceres naturligt af kroppen
  • Hyauronsyre kan binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand

Hvad er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der produceres naturligt af kroppen. Hyaluronsyre i huden bidrager til volumen og fasthed. Hyaluronsyre har evnen til at absorbere fugt fra omgivelserne til huden og derefter hjælpe med at levere langsigtet hydrering.

sun protection category

Fordele ved Hyaluronsyre for din hud

Hyaluronsyre hjælper med at opretholde hudens fugtighedsniveauer. Ud over at fugte huden hjælper hyaluronsyre også med at opfriske hudens udseende. Din hud indeholder hyaluronsyre naturligt. Hyaluronsyre niveauer falder over tid, hvilket igen sænker hudens evne til at bevare fugt. En måde at kompensere for dette er at bruge et hudplejeprodukt med hyaluronsyre, så fugtighedsniveauet i huden kan afbalanceres

Hyaluronsyre i vores produkter

Hyaluronsyre bruges som en fugtighedsbestanddel i de fleste CeraVe produkter. Undersøgelser har vist, at CeraVe Moisturizing Cream fugter øjeblikkeligt ved første brug og op til 24 timer efter.

Message
Download Chrome