DEN STORE CERAMIDSKOLE

Ceramider er vigtige for vores hud, fordi de er en del af det ydre lag af huden; den beskyttende hudbarriere. Men hvad er ceramider, og hvorfor er de vigtige for din hud? Læs videre for at finde svaret.

Hvordan fungerer Ceramider?

Ceramider er en del af hudens lipidstruktur mellem cellerne i hudbarrieren, der danner et beskyttende skjold mod ydre virkning på kroppen, og samtidig hjælper det med at bevare den naturlige fugtighed, der findes i huden. Hvis huden mangler ceramider kan det medføre en svækket hudbarriere, der ikke fungerer korrekt. Dette kan resultere i at huden kan føles ru og irriteret at røre ved på grund af tørhed.

Ceramider og Hyaluronsyre

Når du tilføjer rå ceramider med et kosmetisk produkt som CeraVe, kan du kompensere for hudens manglende ceramider. Dette fører til bedre beskyttelse mod tørhed forårsaget af ydre påvirkninger. Derudover betyder en stærk hudbarriere, at huden kan bevare den naturlige fugtighed, der findes i huden. En velfungerende barriere kan reducere at du hud bliver tør.

Hyaluronsyre er også en vigtig ingrediens i CeraVes fugtgivende produkter. Vidste du, at hyaluronsyre binder op til 100 gange sin egen vægt i vand? Ved at inkludere hyaluronsyre i en creme kan du hjælpe med at øge væskeindholdet i huden.

Undersøgelser har vist, at CeraVe Moisturizing Cream hjælper med at reducere tør hud øjeblikkeligt efter første påføring og tilfører huden fugt i op til 48 timer.