CeraVe SA fodcreme

CeraVe SA Renewing Foot Cream

Til meget tør, ru, og ujævn hud på fødderne

Eksfolierer og tilfører fugt. Blødgør huden og hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere med salicylsyre, ceramider og ammoniumlaktat.

Tilgængelige størrelser: 88 ml.

Tilgængelige størrelser: 88 ml.

Egenskaber:

CeraVe SA Renewing Foot Cream er udviklet sammen med dermatologer og fugter huden effektivt samtidig med at den bidrager til at styrke den beskyttende hudbarriere på fødderne. Denne hurtigt-absorberende, ikke-fedtende creme med tre essensielle ceramider, salisylsyre og ammoniumlaktat, eksfolierer og fugter ekstra tørre, ru fødder for at berolige huden. 

• Med ceramiderne 1, 3 og 6-II
• Salisalsyre og ammoniumlaktat opløser og eksfolierer døde hudceller
• Hyaluronsyre hjælper huden med at bevare sit naturlige fugtniveau
• Uden parfume
• Tre essentielle ceramider, der arbejder sammen for at holde på fugten og hjælper med at styrke din huds beskyttende barriere.
• MVE-teknologi indkapsler ceramider for at sikre effektiv levering inden for hudens barriere og langsom frigivelse over tid. Styrker din beskyttende hudbarriere længe efter påførsel.

Køb online

PRODUKTBESKRIVELSE

Logo af formuleringssystemet kaldet MultiVesicular Emulsion System (MVE), der kontinuerligt frigiver fugtgivende ingredienser for at holde huden blød og smidig hele dagen. MVE technology - 24-hour hydration.

MVE® Delivery Technology
 

Frigiver kontinuerligt fugtighedsgivende ingredienser over 24 timer

 

Ikon af dråbe. Billedet indikere at produktet indeholder hyaluronsyre, som bidrager til at bevare hudens naturlige fugtniveau.

Hyaluronsyre
 

Bidrager til at bevare hudens naturlige fugtniveau

 

Ikon af dråbe. Billedet indikere at produktet indeholder hyaluronsyre, som bidrager til at bevare hudens naturlige fugtniveau.

Salicylsyre

Bidrager til at eksfoliere og blødgøre ru hud