SPF
Nurse talk

CeraVe & Sygeplejersker: Et samarbejde for hudens sundhed

CeraVe er udviklet i tæt samarbejde med dermatologer, og vores stærke forbindelse til sundhedspersonale udgør kernen i vores brand. Da hudpleje er en integreret del af daglig pleje inden for forskellige specialområder, stræber vi efter at styrke og inspirere sygeplejersker ved at tilbyde uddannelse, engagerende indhold og eksklusive tilbud.

Vores Initiativer

  • Vi har afholdt fire webinarer under navnet "Nordic Nurse Talk" med fokus på emner som hudbarrierekomplikationer, senil xeros, diabetisk hud og håndeksem.
  • Vi har nået ud til over 2000 sygeplejersker
  • sponsoreret nyuddannede sygeplejersker med over 1000 CeraVe-kits.

Hvorfor vælge CeraVe?

Fugtighed - En nøgle til hudens trivsel

"Når vi når omkring 40 år, begynder hudens fugtighedsproces at aftage, hvilket gør det nødvendigt med ekstra opmærksomhed på fugtigheden for at bevare elasticiteten og barriærefunktionen. For at styrke både vores egen og vores patienters hud er det vigtigt at sikre, at vi holder huden fugtig. Hudens yderste lag består af lipider, hvoraf 50% er ceramider. Disse lipider hjælper med at bevare fugten i huden. Når vi påfører fugtighedscremer, hjælper vi huden med at bevare sine vigtige funktioner."

- Britt, sygeplejerske inden for dermatologi

Ceramider og hudens optimale sundhed

"Ceramider er meget vigtige for hudens sundhed. En undersøgelse har vist, at personer med hudsygdomme som atopisk dermatitis og acne har en lavere koncentration af ceramider, en ceramidmangel."

- Gene Colon, Global VP Medical Relations & Communications, CeraVe

Alle CeraVe-produkter indeholder en blanding af tre essentielle ceramider (1, 3 og 6-II) for at bevare hudens beskyttelsesbarriere.

Andre faktorer, der påvirker patienters hud

"Der er mange faktorer, der kan påvirke vores patienters hud. Adskillige sygdomme som psoriasis og eksem kan få huden til at blive tør og kræve ekstra fugt. Sygdomme i leveren og nyrerne samt medicin og ikke-farmakologiske behandlinger kan også få huden til at tørre ud. For eksempel kan udskiftning af insulinpumpen på en patient påvirke huden, så den bliver tørrere og mere kløende. Kompressionsbandager og støttestrømper kan også få huden til at blive tør. Derfor er det vigtigt, at vi tager os af huden og fugter den, når vi skifter bandager og støttestrømper."

- Britt, sygeplejerske inden for dermatologi


Picture

Hold dig informeret om alt inden for hudpleje

Tilmeld dig for at modtage information om nye produkter, hudplejerutiner, tips og særlige tilbud.*

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.
Message
Download Chrome