SPF
Banner Image

Oversigt

De fleste kvinder og mænd er opmærksomme på, hvilke produkter de dagligt bruger til at rense og pleje ansigtet. Mange har brugt en hel del tid på at finde de rette produkter, der skaber gode resultater for netop deres hud.

Men for at give din hud den bedste pleje, er det lige så vigtigt at give din krop den samme opmærksomhed. Her gælder det om at udvælge dine produkter med samme omhu og skabe gode rutiner for din hudrens – i ansigtet såvel som på kroppen.

Fakta om Renseprodukter

  • Renseprodukter bidrager til at klargøre din hud til andre hudplejeprodukter.
  • Renseprodukter bidrager til at opretholde en naturlig balance i huden.
  • Alle CeraVe renseprodukter indeholder tre essentielle ceramider.

Rens der sikrer huden fugt og pleje

Hos CeraVe har vi skabt en serie af plejende renseprodukter, der er velegnet til rens af huden på krop og i ansigtet. Vores renseprodukter er alle beriget med tre essentielle ceramider, som bidrager til at bevare en god fugtbalance.

Mange oplever, at huden på kroppen kan være kombineret. Nogle områder kan have udfordringer med tørhed, mens andre områder kan døje med olieret hud og urenheder, der f.eks. kan vise sig som bumser på ryggen og tilstoppede porer.

Uanset hvilken hudtype du har, så har CeraVe et renseprodukt som passer til dig og dit behov.

Rens eller sæbe?

Vi anbefaler at bruge et renseprodukt til rens af huden frem for kun at bruge sæbe, når man vasker sig. De fleste sæber har en meget højere pH-værdi end hudens naturlige pH-værdi, som er ca. 5,5 og derfor let sur. Hvis man kun vasker sig med sæbe, kan man derfor risikere at forstyrre hudens naturlige syrekappe og dermed skabe ubalance i hudens barriere.

CeraVe tilbyder forskellige renseprodukter, som hjælper til at opretholde en naturlig fugtbalance. Vi har et renseprodukt til dig uanset om du ønsker at fjerne snavs og talg, eller om du ønsker øget fugt til huden.

Rens af kroppen er basen i enhver hudpleje

En vigtig del af enhver hudplejerutine ligger i din hudrens. Når vi renser vores hud klargør vi den til vores øvrige produkter, der kan nære og fugtgive.

Du kan nemt gøre rens af kroppen til en del af dit daglige hudplejeritual. Brug dit foretrukne CeraVe renseprodukt mens du bader – som du ville bruge en shower gel.

Både CeraVe Hydrating Cleanser og  CeraVe Foaming Cleanser er velegnet til at bruge dagligt og sikrer en mildt rensende pleje af din hud. Prøv også CeraVe Micellar Cleansing Water  til ansigtet, eller CeraVe SA Smoothing Cleanser  til knoppet, ru og ujævn hud. Resultatet er en hud, der er blødgjort og opfrisket.

Du kan tilføre ekstra fugt til huden med CeraVe Moisturising Lotion eller CeraVe Moisturising Cream, som begge indeholder ceramider og styrker hudens naturlige barriere. De kan arbejde sammen med renseprodukterne for at give din hud en intensiv pleje.

Udviklet i samarbejde med dermatologer

Hudpleje fra CeraVe er udviklet i samarbejde med dermatologer. Vores produkter er uden parfume og indeholder aktive og effektive ingredienser.

Alle CeraVe produkter indeholder ceramider, som også findes naturligt i huden og er en vigtig del af hudens egen beskyttelse.

Message
Download Chrome