SPF
Banner Image

Hvorfor bruge et renseprodukt?

Brug af renseprodukter er essentielt for at fjerne makeup- og produktrester, snavs, døde hudceller, overskydende talg samt andre urenheder fra hudens overflade. Det er derfor også det første trin i den gode hudplejerutine.

Når vi renser huden, hvad end det er på kroppen eller i ansigtet, er vi med til at opretholde en naturlig balance i huden. Vi anbefaler, at du renser huden hver morgen, så den er klar til den efterfølgende hudpleje og hver aften, så den renses efter dagen.

Er det nok at vaske kroppen med vand og sæbe?

Det korte svar er nej. Vi anbefaler at bruge et renseprodukt, der er udviklet til at rense huden frem for kun at bruge vand og sæbe. De fleste sæber har en højere pH-værdi end hudens naturlige pH-værdi, som er ca. 5,5 og derfor let sur.

Hvis du kun vasker kroppen med sæbe, kan du risikere at forstyrre hudens naturlige syrekappe og dermed skabe ubalance i hudens barriere.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

Hvilket renseprodukt skal jeg vælge?

De fleste er opmærksomme på, hvilke produkter de bruger til deres daglige ansigtsrens og har brugt tid på at finde de helt rette produkter, der leverer gode resultater for netop deres hud.

Mange overser vigtigheden af god kropspleje, men det er mindst lige så vigtigt at give din krop samme opmærksomhed. Du kan med fordel udvælge dine hudplejeprodukter med samme omhu og skabe den gode rutine for din kropsrens.

Der findes et utal af renseprodukter, der alle kan noget forskelligt. Ligesom med ansigtsrens, er det en god idé at vælge et produkt, der passer til din hudtypes behov. Mange oplever at huden på kroppen kan være kombineret, hvor nogle områder kan have udfordringer med tørhed, mens andre opleves mere olieret og med tendens til urenheder.

Renseprodukter til enhver hudtype

Hos CeraVe finder du renseprodukter, som passer til dig og din huds behov, uanset hvilken hudtype du har. Vores renseprodukter er udviklet i samarbejdet med dermatologer og hjælper dig til at opretholde en naturlig fugtbalance.

CeraVe Hydrating Cleanser

Denne rens er velegnet til dig, der har normal til tør hud. Den fugtgivende formel, der er beriget med hyaluronsyre, renser og tilfører fugt, uden at forstyrre hudens beskyttende hudbarriere.

Formlen skummer ikke, men har i stedet en cremet og blød konsistens og kan anvendes i både ansigtet og på kroppen.

CeraVe Foaming Cleanser

Hvis du har tendens til fedtet hud, kan du med fordel vælge vores Foaming Cleanser. Dette renseprodukt renser huden og fjerner overskydende talg.

Den er uden parfume og formuleret med både hyaluronsyre og niacinamid, hvilket både tilfører fugt og hjælper med at holde hudens produktion af talg nede.

CeraVe Micellar Cleansing Water

Til rens af ansigtet anbefaler vi vores Micellar rensevand, der effektivt fjerner makeup og snavs fra hudens overflade.

Denne rensevand er et multiprodukt, som også kan bruges til at fjerne øjenmakeup. Den er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv og er formuleret uden parfume.

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser

Til dig med tør, og meget tør hud, anbefaler vi vores fugtgivende, skummende olie-renseprodukt.

Denne rens er formuleret med squalane olie og triglycerid, der ikke fedter huden, men beroliger og renser den skånsomt.

CeraVe SA Smoothing Cleanser

Hvis du har tør, ru og ujævn hud kan du vælge vores eksfolierende rens med salicylsyre. Denne rens er formuleret med plejende ingredienser, der styrker hudens naturlige barriere.

Anvend produktet på fugtig hud og skyl af med vand. Resultatet er en mere jævn hud, der er gennemfugtet, blød og glat.

Ekstra pleje til huden

Du kan tilføre ekstra fugt til huden med CeraVe Moisturising Lotion eller CeraVe Moisturising Cream, som begge indeholder ceramider og styrker hudens naturlige barriere.

Begge fugtighedscremer arbejder godt sammen med renseprodukterne for at give din hud intensiv pleje og fugt.

Produkter du måske vil synes om

Hos CeraVe finder du et bredt udvalg af hudplejeprodukter. Hvad end du er på udkig efter en god fugtighedscreme eller en rens, finder du det hos os.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den perfekte tilføjelse til din hudplejerutine.

Message
Download Chrome