CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF25 (AM) til normal til tør hud.Let fugtgivende ansigtscreme med SPF25 uden parfume. Udviklet sammen med dermatologer.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF25 (AM)

Normal til tør hud

Let fugtgivende ansigtscreme med SPF25 til normal til tør hud. Tilfører huden fugt og hjælper med at styrke den beskyttende barriere med 3 essentielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre.

Tilgængelige størrelser: 52 ml.

Tilgængelige størrelser: 52 ml.

Egenskaber:

CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF 25 er udviklet sammen med dermatologer og tilfører huden fugt i løbet af hele dagen. Den beskytter huden mod UV-stråler samtidig med at den bidrager til at styrke den beskyttende hudbarriere. Denne lette, ikke-fedtende lotion tilfører huden fugt i løbet at hele dagen efter bare én gangs brug.

• Med ceramiderne 1, 3 og 6-II 
• Hyaluronsyre bidrager til at opretholde fugten i huden 
• Ikke-komedogen formel, tilstopper ikke porerne 
• Uden parfume
• Hypoallergen
• Tre essentielle ceramider, der arbejder sammen for at holde på fugten og hjælper med at styrke din huds beskyttende barriere.
• MVE-teknologi indkapsler ceramider for at sikre effektiv levering inden for hudens barriere og langsom frigivelse over tid. Styrker din beskyttende hudbarriere længe efter påførsel.

 

Køb online

CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion


CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion, 3 Ounce

  Buy now on  Amazon logo

PRODUKTANMELDELSER

Logo af formuleringssystemet kaldet MultiVesicular Emulsion System (MVE), der kontinuerligt frigiver fugtgivende ingredienser for at holde huden blød og smidig hele dagen. MVE technology - 24-hour hydration.

MVE® Delivery Technology
 

Frigiver kontinuerligt fugtighedsgivende ingredienser over 24 timer

 

Ikon der viser Niacinamid. Bidrager til at berolige huden

Niacinamid

Bidrager til at berolige huden

Ikon der viser Ikke-komedogen. Produktet tilstopper ikke porerne.

Ikke-komedogen

Tilstopper ikke porerne